2012. április 19., csütörtök

és itt van, jóóóóól megkésve, a prezentációm.


noha azóta történtek módosulások, pl. annyi, hogy nincs időm a kokugakuval a Tokugawa-koron kívül foglalkozni, de kell majd egy MA-s és PhD-s téma is. :)

3 megjegyzés:

  1. Jó volt szerintem a prezentáció, jól felépített, elegáns design-nal, forrásokkal, koncepcióval, fókusszal. Minden benne van, aminek benne kell lennie. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Itt az értékelésem, amit igyekszek jó hosszan kifejteni, először a tartalomról írok.
    Az előzményekről, az előző féléves munkáról részletesen írtál, ezzel minden rendben volt. A pontos témameghatározást hiányoltam, én annyira nem ismerem ezt a témát, így hasznos lett volna, ha egy-két mondatban kifejted a lényegét. A témaválasztás oka benne volt, hogy az előzőt le kellett cserélned, és ez egy jobban feldolgozható anyag. A koncepció is benne volt, de azt nem írtad le, hogy hol, hogyan kezdtél kutatni. Számomra az sem derült ki, hogy mi a célod a szakdolgozat megírásával. A kutatás felépítése és a menetrend jól össze lett foglalva. Viszont a szakirodalom leírása szerintem így kevés, hogy csak az írók nevét írtad le, és a könyvek címét nem. Úgy jobban átlátható lenne. Az aktualitásról, hasznosságról, várt konklúziókról nem volt szó, ezzel még pótolhatnád.

    A prezentáció felépítéséről a következőket gondolom.
    Összességében nagyon tetszett, megfelelő a szöveg mennyisége, és jól helyezted el a diákon. A bevezetés jó volt, a rajz aranyos a végén :)Részletesen kifejtetted a témát, egy összegzés még lehetett volna a végén. A diák mennyisége talán lehetne kicsit több.
    Szóval ha kipótolod azzal a pár szemponttal, tökéletes lesz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon szépen köszönöm mindkettőtök véleményét! sokat tanultam belőle. tény, hogy a bibliográfia részt precízebben is megcsinálhattam volna. erre a későbbiekben majd oda fogok figyelni. :)

      Törlés